A mi caminónk (Porto-Fisterre)

Üdvözöllek a blogon!

2014. augusztus 30. - mizakgotti

P1140273.JPG

 

Nem is tudom, hogy kezdjek bele... Legjobb lesz mindjárt a közepébe csapni, merthogy 4 nap és vonatra, repülőre ülünk, majd hosszú-hosszú kilométereket gyaloglunk egészen a VILÁG VÉGÉIG ! Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy egybe gyűjtsük az út élményeiről készült képeinket, leírásokat, tapasztalatokat, melyek az ÚT során - a Camino Portuguesen-  érnek bennünket.

Sokan megtették már előttünk és minden bizonyára még többen meg fogják tenni utánunk is ezt a zarándokutat, de számunkra ez az út a MI CAMINÓNK lesz ! A mi életre szóló kalandunk, minden gyönyörűségével, kihívásával, esetleges nehézségével együtt.

Azt, hogy elindulhatunk legelőször is Isten ajándék lehetőségének tartjuk és nagyon-nagyon hálásak vagyunk már most érte ! A végét - a santiagói Szent Jakab Katedrálist és a "világ végének" tartott Finisterre és az Atlaniti-óceán elérését- megcélozzuk, ám hogy valóban sikerül- e odaérnünk, azt ezekben a napokban még nem tudhatjuk.

Bárhogy is alakul, hisszük és valljuk, hogy az "ÚTON levés" a valódi ajándék és ehhez kérjük Isten áldását, családtagjaink, barátaink, ismerőseink imádságát  és biztatását az utunk során !

"A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg." ( Will S.)

SOLI  DEO  GLORIA !

 

P1140290.JPG

 

/Biharkeresztes, 2014.július 21./

 

Ui: A fentieket most,  az ÚT után töltöttem fel, de valóban az ÚT előtt jegyeztem le a sorokat a caminós füzetembe, amit most változtatás nélkül emeltem át e blogba.




A bejegyzés trackback címe:

https://micaminonk.blog.hu/api/trackback/id/tr596651315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása